EU naheffing voor afbetalen gasrekening Oekraine?

De EU naheffing was in het nieuws. Engeland moet 2 miljard betalen, Nederland 642 miljoen, Italië 340 miljoen, Griekenland 90 miljoen… Ook in het nieuws, die gasrekening van Oekraïne.

In de meest recente blog van Benjamin Fulford stond dit:

The EU, for its part, has suddenly, out of the blue, asked the British to fork over two billion Euros by November 1st and is trying to hit up several other countries as well. This sudden request for cash is for an amount that is suspiciously similar to what Russia is asking for in payment of Ukraine’s unpaid gas bills.

Zoals u weet wil Rusland geld zien voor zijn gas, en omdat de EU een staatsgreep (en diverse plunderacties) heeft gepleegd op Oekraine, wil Rusland geld zien van de EU, anders geen gas. En dat bedrag is… 2.5 miljard euro. (3,1 miljard dollar).

Dat deze EU naheffing hiervoor wordt gebruikt is op geen enkele manier aan te tonen, uiteraard, maar het feit dat de harde betalingseis nu voor 1 december betaald moet worden, de druk op Oekraine en de EU door Rusland opgevoerd wordt en toevallig ook de bedragen correct optellen… de schijn is in ieder geval zeer duidelijk tegen. Boekhouden op EU-niveau hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn. En die compensatie voor bijvoorbeeld Frankrijk, die 1 miljard krijgt, dat verrekenen we later wel weer in hun contributie. Rekening: Betaald. Probleem: Opgelost. Wel zo gemakkelijk. Ockham’s scheermes.

Update 31-10: Mocht u zich afvragen hoe precies de Nederlandse overheid deze extra naheffing van 642 miljoen euro gaat betalen, de belastingdienst komt gepast vandaag met de aankondiging van extra belasting naheffingen met terugwerkende kracht (u herkent het uiteraard) voor 5 tot 6 miljoen belastingbetalers. Variërend van 300 tot 700 euro per persoon. Dat is weer ruim 2 miljard extra lastenverzwaring gerealiseerd! De uitgaven aan de EU worden uiteraard verhaald op belastingbetalers, toevallig valt het nu wel heel duidelijk samen. Die 642 miljoen is zoals u kunt zien geen probleem, vandaar dat Dijsselbloem het zo gretig kan toezeggen. Maar troost u, het wordt gebruikt voor een goed doel, het bekostigen van de staatsgreep van de EU op het Europese continent.

Vervolg originele artikel: Het lijkt inderdaad duidelijk hoe die rekening zo direct betaald gaat worden. Nederland en Engeland worden afgeperst onder het legaal-rekenen van Sex, Drugs en Gokken. De Nederlanders en Britten betalen heel wel vermoedelijk dus de gasrekening. Het is duidelijk hoe precies die bonnetjes worden betaald: geld komt binnen, geld gaat er weer uit. Zo werkt dat, toch?

En hoewel de Britten hun toeschouwers nog voorwendselen voorhouden met hun belofte te gaan knokken voor hun ponden, de Nederlandse poppenkast doet die moeite al niet eens meer! De Nederlandse ‘volksvertegenwoordiging’ geeft uiteraard alvast direct op voorhand toe – zonder enig gevecht uiteraard – en betaalt willekeurig elke rekening die de EU hen voorlegt. Met de nodige leugens voor de kijkers thuis. Het eeuwige nadeel van immer het braafste jongetje proberen te zijn. Je betaalt altijd maximaal de rekeningen. Vroeger noemde we dat ‘Gekke Henkie’, maar dat krijg je uiteraard als je je inspraak wegtekent. Als je je ziel eenmaal hebt verkocht…

En ja, Dijsselbloem heeft duidelijk voor ogen voor wie hij werkt: de EU, niet de Nederlandse burger. Nederlandse soevereiniteit bestaat immers alleen nog in theorie, waar de EU immers alle echte macht al naar zich toe getrokken heeft. Dus aan wie is Dijsselbloem loyaal? Lijkt me volkomen duidelijk! Daar gaat een motie van wantrouwen natuurlijk geen enkele verandering in brengen. Leuke show voor de kijkers, wellicht, maar totaal kansloos. Dat schip is immer al een paar jaar geleden gevaren. En zo blijven we dus betalen voor elke gril van de ongekozen en ongewenste technocraten in de Europese Commissie, waaronder nu dus ook de gasrekening van EU’s meest recente aanwinst, Oekraïne.

Reacties zijn gesloten.