11 september, een complottheorie

Vandaag precies 13 jaar geleden stortten de Twin Towers in New York in, nadat er twee vliegtuigen in gevlogen waren. James Corbett van het Corbett Report heeft een filmpje over de 11 september ramp gemaakt, dat inmiddels al meer dan 2 miljoen keer bekeken is. ‘Alles wat u wilde weten over de 11 september samenzweringstheorie in minder dan 5 minuten.’


Als de Nederlandse ondertiteling niet direct gaat lopen, klik dan even op [=] rechtsonder in beeld.

Heb je de video nog niet gezien? Kijk dan vandaag even. Het is de moeite waard. Hier de vertaling van het transcript:

“Op de ochtend van 11 september 2001, overweldigden 19 mannen, gewapend met stanleymesjes de passagiers en de militair getrainde piloten van vier commerciële vliegtuigen. De 19 mannen drongen daarop het zwaarst verdedigde luchtruim ter wereld binnen, en vlogen daar langer dan een uur rond zonder te worden lastig gevallen door ook maar één enkel onderscheppingsvliegtuig. De hele actie werd geregisseerd, met behulp van een satelliettelefoon en een laptop, door een man in een grot aan de andere kant van de wereld, die regelmatig nierdialyse nodig had.

Deze 19 kapers, vrome religieuze fundamentalisten die graag alcohol drinken, cocaïne snuiven, en samenwonen met strippers met roze haren, zijn erin geslaagd om 3 gebouwen in New York met 2 vliegtuigen neer te halen, terwijl in Washington een piloot die nog niet kon omgaan met een eenmotorig Cessna vliegtuig in staat was om een 757 in een 8000 voet aflopende 270 graden kurketrekkerbocht te vliegen tot hij precies gelijk met de grond uitkwam en het Pentagon raakte precies in het kantoor van de begrotingsanalisten waar defensiemedewerkers bezig waren met het mysterie van de 2,3 biljoen dollar, waarvan minister van Defensie Donald Rumsfeld op een persconferentie de dag ervoor, op 10 september 2001, had aangekondigd dat die “verdwenen waren” uit de schatkist van het Pentagon.

Gelukkig, wisten nieuwslezers binnen enkele minuten wie het gedaan had, de experts wisten het binnen een paar uur, de regering wist het binnen een dag, en het bewijs viel letterlijk bij de FBI op schoot. Maar om de een of andere reden eisten een heleboel gekke samenzweringstheoretici een onderzoek naar de grootste aanslag op Amerikaanse bodem in de geschiedenis.

Het onderzoek werd vertraagd, was ondergefinancierd, opgezet om te mislukken, een belangenconflict en een doofpot van het begin tot het einde. Het was gebaseerd op getuigenissen die verkregen waren door marteling. De verslagen van deze getuigenissen werden vernietigd. Er werd geen aandacht besteed aan WTC7, Able Danger, Ptech, Sibel Edmonds, Osama bin Laden en de CIA, en het feit dat er op precies hetzelfde moment als de gebeurtenissen plaatsvonden een oefening in de vorm van een simulatie aan de gang was waarbij gekaapte vliegtuigen zich in gebouwen boorden. Er werd gelogen door het Pentagon, de CIA, de regering-Bush en wat Bush en Cheney betreft… nou ja, niemand weet wat ze vertelden omdat ze getuigden in het geheim, ‘off the record’, niet onder ede en achter gesloten deuren.

De onderzoekers namen niet de moeite om te kijken naar wie de aanslagen gefinancierd had, omdat die vraag van “weinig praktische betekenis” is. Toch heeft de 9/11 Commissie alle vragen die het publiek had, briljant beantwoord (behalve de meeste van de vragen van de familieleden van de slachtoffers) en gaf de schuld aan allen die verantwoordelijk waren (hoewel dat niet zo ver ging dat mensen hun baan verloren). Op deze aanslagen kon men niet voorbereid zijn of adequaat reageren, omdat “niemand zich voor kon stellen dat vliegtuigen in gebouwen zouden kunnen vliegen”, behalve het Pentagon en de FEMA en NORAD en de NRO.

De DIA vernietigde 2,5 TB aan data over Able Danger, maar dat is OK, omdat het waarschijnlijk niet belangrijk was.

De SEC vernietigde hun verslagen van het onderzoek naar de handel met voorkennis voor de aanslagen, maar dat is OK, omdat de vernietiging van de verslagen van het grootste onderzoek in de SEC geschiedenis slechts een onderdeel is van de routine van de verslaglegging.

NIST heeft de gegevens die zij gebruikten voor hun model van de WTC7 instorting als vertrouwelijk bestempeld, maar dat is OK, omdat als we zouden weten hoe ze hun model van die instorting gemaakt hebben, dat “de openbare veiligheid in gevaar zal brengen”.

De FBI heeft betoogd dat al het materiaal in verband met hun onderzoek naar 9/11 geheim moet worden gehouden voor het publiek, maar dat is OK, omdat de FBI waarschijnlijk niets te verbergen heeft.

Deze man heeft nooit bestaan, noch is wat hij te zeggen heeft uw aandacht waard, en als je iets anders beweert, ben je een paranoïde complottheoreticus en verdien je het om door de hele mensheid te worden genegeerd. Hetzelfde is aan de hand met hem, hem, hem, en haar. (En haar).

Osama Bin Laden woonde in een grot in de heuvels van Afghanistan, maar is op de een of andere manier ontsnapt. Toen was hij ondergedoken in Tora Bora, maar is op de een of andere manier ontsnapt. Daarna woonde hij jarenlang in Abottabad, waar hij de spot dreef met het meest uitgebreide inlichtingen vangnet bestaande uit de meest geavanceerde technologie ter wereld, voor 10 jaar. Hij gaf ongestraft de ene na de andere video uit (en werd in de loop der tijd steeds jonger), voordat ze hem uiteindelijk vonden tijdens een gewaagde SEAL team inval die niet op video werd opgenomen, waarin hij zich niet verzette of zijn vrouw gebruikte als menselijk schild, en waarbij deze speciale troepeneenheid in paniek raakte en deze ongewapende man doodde, terwijl hij vermoedelijk de beste bron van inlichtingen over die lafhartige terroristen op de planeet was. Daarna dumpten ze zijn lichaam in de oceaan voordat ze het ook maar aan iemand hadden verteld. Vervolgens stierven een paar dozijn van de leden van dat team bij een helikoptercrash in Afghanistan.

Dit is het verhaal van 11 september, u aangeboden door de media die u de harde waarheden heeft verteld over JFK en couveuse baby’s en massavernietigingswapens en de redding van Jessica Lynch.

Als u vragen heeft over dit verhaal … dan bent u een knettergekke, paranoïde, aluminiumfolie hoedje dragende, honden misbruikende baby-hater en wordt u verguisd door iedereen. Als u houdt van uw land en/of vrijheid, geluk, regenbogen, rock en roll, puppy honden, appeltaart en je oma, dan zul je nooit je twijfels uitspreken over welk deel van dit verhaal dan ook, aan wie dan ook. Nooit.

Dit is een openbare aankondiging van de vrienden van de FBI, CIA, NSA, DIA, SEC, MSM, het Witte Huis, NIST, en de 9/11 Commissie. Omdat Onwetendheid Kracht is.”

Reacties zijn gesloten.