IMF zet Oekraine verder onder druk namens de Centrale Banken

Tja, schokkend, als je er over nadenkt en leest:

IMF-baas Christine Lagarde heeft vandaag de overheid in Kiev aangemaand, de door het Internationale Muntfonds geëiste ‘hervormingen’ door te gaan, ongeacht de politieke crisis waarin Oekraïne sinds het ontslag van de interim-regering gisteren terecht is gekomen. Zonder die hervormingen kan het ook met een zware economische crisis kampende Oekraïne de financiële steun van het IMF, dat in april Kiev een kredietlijn van 17 miljard dollar toestopte, vergeten.

De IMF is Oekraine aan het afpersen dus, het IMF is dan ook het incassobureau van de Centrale Banken.

De onderhandelingen met het IMF gebeurden alle via bankier en interim-premier Arsenij Jatsenjoek, die gisteren zijn ontslag aanbood omdat het parlement had geweigerd een aantal “belangrijke wetten” (met betrekking tot privatisering) niet had goedgekeurd.

Bankiers onder elkaar die de dienst uit maken, heden ten dagen een al te bekend scenario. Daarnaast is Jatsenjoek uiteraard aangesteld na de staatsgreep, primair vanwege zijn westerse oriëntatie en de benoemde banden met het bancaire systeem. De beste man is letterlijk aangesteld door het VS ministerie van Buitenlandse Zaken!  Iets over een marionetten regering en een staatsgreep door de VS?

En de zoon van Joe Biden (vice president VS) bereidt zich ondertussen met zijn bedrijf voor om schaliegas te gaan boren in Oost Oekraine. Ja, vlak na de aanstelling van het VS marionetten regime kreeg de zoon van VS VP Joe Biden (Hunter Biden) een belangrijke positie in een Oekrains gasbedrijf. Hunter werkte tot voor kort bij het ministerie van Commercie en is nu dus van binnenuit fracking aan het promoten in Oekraine, terwijl men via het IMF Oekraine onder druk zet om te privatiseren en te verpatsen aan o.a. de multinationale bedrijven. Dit alles onder druk van nieuwe leningen van de Centrale Banken. De een zijn dood is de ander zijn schaliegasdollars, kennelijk. Dan weet u maar voor welke belangen de MH17 Nederlanders precies zijn gestorven, dollars en VS-schaliegas.

Het IMF-medicijn bestaat uit privatiseringen, besparingen, loonstoppen en het verhogen van de prijzen voor basisbehoeften.

Executieverkoop dus. Waar kennen we dat ook alweer van, oh ja, Griekenland, die er aan onderdoor ging, en waar zelfs IMF zelf al van zegt dat het niet goed was. Overigens idem voor Nederland onder Rutte, maar dat terzijde. Als de IMF straks met Oekraïne klaar is, vergelijk Griekenland, is dat land vermoedelijk ook weer een derde/vierde wereldland geworden, terwijl het land en het volk vergiftigd wordt door multinationals primair uit de VS.

En zo gaat de sterke arm der Centrale Bankiers (onder leiding van de VS Federal Reserve) rustig door het met onder de voet lopen van landen in nood om de belangen en financiën van de Centrale Banken (en olie- en gasindustrie) te beschermen ten koste uiteraard van de samenleving als geheel. De economic hitmen aan het werk weer.

Genoeg is genoeg, tijd voor een alternatief?

Het is maar goed dat er nu een alternatief systeem is opgezet met de BRICS bank. Gezien dat er in Oekraine nu een westers/bankier-gericht marionetten-regime is aangesteld na de staatsgreep, zullen die alleen helaas nooit mogen aankloppen bij de BRICS bank en blijven ze netjes ondergeschikt aan het Federal Reserve / Rothschild Centrale Banken systeem.

De totalitaire en onderdrukkende macht van de Federal Reserve / Rothschild Centrale Banken… het kost nu dus levens van Nederlanders. Gaat Duitsland mogelijk uit ongenoegen over dit alles uitstappen en de kant van de BRICS kiezen? Het lijkt er mogelijk op. Dat is een actie die de Eurozone uiteraard niet of zeer moeizaam gaat overleven. En wat doet VS-liefhebber Rutte dan, bereidt hij zich ook voor op een overstap of is hij voornemens ons op te knopen aan het dan zinkende EU-schip? Nederland is meestal een economische provincie van Duitsland, en het verlaten van een onderneming (de EU dus) die failliet gaat kost meestal het minst als je dat eerder beter dan later doet. De terugkeer naar de Duitse Mark? Spannende tijden!

Via nujij.nl en DeMorgen.be

Reacties zijn gesloten.