Europese Commissie wil weer 5% meer geld van u

Het blijft graaien en grijpen, de Europese Commissie is nu weer in het nieuws met het feit dat het komend jaar weer 5% meer wil gaan uitgeven. Wat is het toch heerlijk leven als je geld nooit op kan! Waarom zou je nog budget afspraken maken?

De Europese Commissie wil de begroting voor volgend jaar met 5 procent verhogen ten opzichte van dit jaar en daarmee de marge tot het van tevoren vastgestelde plafond in één keer opgebruiken.

Dijsselbloem had eerder al gemeld dat het kabinet niet zal instemmen met de voorstellen uit Brussel om de uitgaven volgend jaar met 4,7 miljard euro te verhogen.

Als de verhoging van de Europese begroting wel doorgaat, moet Nederland netto 150 miljoen euro bijleggen.

Dijsselbloem kan alleen niets betekenen hierin, dus tenzij er ineens uit het niets een meerderheid opstaat die zich tegen de Europese Commissie keert, en dat durven duidelijk niet veel van die carrière-politici in de EU…  die 150 miljoen euro aan nieuwe bonnetjes die ook gewoon betaald moeten worden (uitspraak van Rutte), die komen dus. En dan moet het komende jaar nog starten, dit betreft daarom uiteraard een vooraankondiging voor nog meer miljarden die naar de EU moeten komend jaar.

Dan weet u maar waar uw geld naar toe gaat. Weer een duidelijke reden waarom we de door hen gewenste Europese belastingen moeten vermijden als de pest.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInEmail this to someone

Reacties zijn gesloten.