De EU kan nu oorlog tegen de eigen burgers voeren

Een prachtig vervolg op het bericht van gister, de EU heeft het nu al zo ver geregeld dat de EU Nederlandse militairen kan verplichten een volksopstand in Spanje of Griekenland neer te gaan slaan, onder de noemer staatsveiligheid, uiteraard. Knap werk weer van de EU!

E.J. Bron heeft weer een boeiend artikel vertaald:

Stilletjes en stiekem, nauwelijks genoemd, heeft de EU de volgende stap gemaakt naar de absolute heerschappij over de volkeren van de nationale staten. Verleden week nam de Raad voor algemene Aangelegenheden de zogenaamde solidariteitsclausule aan. Daarmee heeft Brussel nu de mogelijkheid om in heel Europa politie en militairen in te zetten.

Dat is praktisch; als er nu bijvoorbeeld in een land gestaakt wordt, stuurt de EU “troepen” van andere lidstaten, die volledig zonder slecht geweten de burgers van een ander land neer knuppelen. Dan is de drempel minder hoog dan wanneer men de eigen krachten tegen de mensen moet ophitsen.

De EU kan het natuurlijk niet expliciet uitspreken, ze gooien het op bescherming tegen terrorisme, en rampen – natuurlijk of ‘door de mens gemaakt’. Dit past uiteraard wel op het type calamiteiten als dat het Griekse leger bijvoorbeeld stopt met het verdedigen van de EU-elite tegen de eigen bevolking. Een niet ondenkbeeldig scenario, zou ik zeggen. De Griekse opstandige burgers worden dan bestempeld als bijvoorbeeld extremistische populisten en voila, dan kan de EU hiermee het leger van andere lidstaten verplichten aan te treden om die opstand tegen de EU-elite de kop in te drukken.

Update 16:00: Dit klinkt vergezocht? In 2013 werden al Amerikaanse huurlingen (Blackwater / Academi / Xe services / Greystone, allen dezelfde club, tja, marketing…) ingevlogen om de Griekse overheid te beschermen tegen de eigen bevolking die toen en masse tegen het EU-beleid in opstand kwamen. U herkent de Academi huurlingen trouwens van Irak, Boston en Oekraine, en vermoedelijk nu van ISIS. Niets vergezocht, het gebeurt nu al.

Overigens begrijp ik uit reacties dat het verdrag van Lissabon uit 2007 ook al een basis heeft gelegd voor het inzetten van geweld tegen de eigen bevolking, bonus punten voor wie mij kan wijzen waar dat staat. U herkent het verdrag van Lissabon als de weggestemde EU-grondwet met nieuwe voorpagina waarop staat ‘Verdrag’ i.p.v. ‘Grondwet’, die toen dus toch kwam. De EU handelt daardoor nu dus zonder democratisch mandaat.

Geheimhouding

Uiteraard gaan dit soort misdragingen van de Federale EU Overheid niet democratisch, niet openlijk en al helemaal niet publiekelijk of inzichtelijk, het werd weer stiekem en in het geheim doorgevoerd:

En omdat dit alles niet iets is waarmee de EU reclame voor zichzelf kan maken, werd dit besluit quasi onder uitsluiting van het publiek genomen. Het punt stond niet alleen helemaal niet op de agenda, ook de vertegenwoordigers van de media werden hierover pas daarna en dan ook nog zijdelings geïnformeerd.

En als het Nederlandse volk ooit nog realiseert wat de EU ons hier weer heeft geflikt, is het uiteraard weer te laat, is het een gepasseerd station, een voltrokken en alternatiefloos feit.

Zucht… de EU is echt gestoord bezig, geheim houding, macht grijpen, tomeloze uitbreidingsdrang, democratie opheffend totalitair gedrag, en nu dus dit. Het militair geweld richt zich nu dus naar binnen, en we laten ons verplichten tot ingrijpen door een entiteit die geen democratisch mandaat heeft, en geen enkele inspraak duldt. En we laten het ons gewoon gebeuren…

Meer bij de bron, E.J. Bron.

Reacties zijn gesloten.