En weer EU-uitbreiding, nu met Albanie

Ik hoor u denken: Waar de f*ck ligt Albanië eigenlijk? Het ligt onder Servië en Montenegro, naast Macedonië. Dan weet u het uiteraard. (Het ligt in het geheel rechts naast de hak van de laars van Italië.)

Tja, de Nederlandse politiek was eind vorig jaar nog tegen, en heeft zich daarmee onpopulair gemaakt bij de EU-dicatuur. Timmermans is ongetwijfeld op het matje geroepen en de Nederlandse politiek heeft nu duidelijk een opdracht gekregen en geeft nu ineens het juiste antwoord:

Vorig jaar december steunde een meerderheid in de Tweede Kamer de motie van CDA en ChristenUnie om het kandidaat-lidmaatschap van Albanië tegen te houden. Door het veto van Nederland werd de beslissing in Brussel uitgesteld, maar op 24 juni zullen de ministers van Buitenlandse Zaken in de Raad Algemene Zaken zich opnieuw over de kwestie buigen.

Nederland heeft geen bezwaar meer tegen het toekennen van het EU-kandidaat-lidmaatschap aan Albanië. Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) zal in Brussel voor de nieuwe status voor Albanië stemmen.

Zo gaat de poppenkast. Het ongetwijfeld altijd gezellige (en uiteraard) Islamitische land Albanië hoort er binnenkort dus ook bij, nu als kandidaat dan toch. En dus gaat Nederland weer verder nivelleren en harmoniseren met nog weer een Islamitisch oost-blok land erbij.

Wilt u weten hoe het nivelleren met Albanië nu verkocht wordt aan de Nederlandse volksvertegenwoordiging?

Volgens minister Frans Timmermans (Buitenlandse Zaken) heeft het toekennen van de status geen enkele juridische consequentie. Ook betekent het niets concreets voor eventuele toetredingsonderhandelingen. Die zijn volgens de minister nog lang niet aan de orde.

Frans Timmermans weer in de bocht: liegen, feiten verdraaien, misleiden, alles om de EU agenda door te drukken. En het lukt. Recent nog tegen, nu voor. Natuurlijk heeft het wel juridische consequenties, wat een onzin toch weer uit de mond van Timmermans. Op zijn minst gaat Nederlands belastinggeld nu (met miljoenen tegelijk) naar Albanië om daar politici om te kopen en wetten te herschrijven naar de wensen van EU. En als Albanië hun samenleving maar genoeg verminkt, dan is het feit en gaan we weer heftig nivelleren in Nederland om onze economie en samenleving meer te laten gelijken met die in Albanië. Laten we het zo zeggen: de annexatie van Albanië is nu ook begonnen.

En mocht de tweede kamer binnenkort nog eens het licht zien en bezwaar proberen te maken, is het standaard antwoord natuurlijk ‘gepasseerd station, niets meer aan te doen!’, zoals altijd.

Vandaag ook in het nieuws: Oost-Europese criminelen overspoelen Nederland. Autodiefstal, winkeldiefstal, woninginbraak…. De schade toegebracht door grenzen te openen naar Oost-Blok loopt in de vele miljoenen. Het gaat dus allemaal precies zoals gepland. Uw toekomst is uiteraard kansloos, uw salaris en pensioen wordt genivelleerd, uw hypotheek en belastingen uiteraard niet. Voor ons is het alleen maar bergafwaarts, en dat is precies zoals het staat gepland voor Nederland. De lidstaten moeten immers kapot wil de EU-dictatuur kans maken om hun hegemonie te vestigen in Europa.

Het macht-grijpen, landjepik, grenzen openen, arbeidsmigratie en nivelleren met hopeloze landen, het slopen van de samenlevingen gaat dus immer door. De EU weet van geen ophouden en het is volledig bekostigd door uw belastingen. Belastingen zonder vertegenwoordiging.

Reacties zijn gesloten.