Bevestigd: Oekraine is van ‘ons’!

Update: Maar wacht, er is meer! We hebben nu kennelijk ook meteen Georgië en Moldavië toegeëigend! Het uitbreidingsfeest kan toch werkelijk niet op met de EU! De machtsdromen voor Barroso en Van Rompuy komen uit, kijk ze glunderen. Uiteraard gaat deze nieuw gevonden overmoed gepaard met nieuwe eisen aan Rusland.

Originele bericht: Terwijl heel de EU valt over het aanstellen van een ongewenste en problematische alcoholist als keizer, tijdens het WK foebele, ondertekent Oekraine het EU-verdrag. Het EU-verdrag waar alle onrusten in Oekraïne over is begonnen, is nu dus officieel ondertekent door het marionetten-regime in Oekraïne, een feit.

Het EU-verdrag waar VVDers van Baalen en Verhofstadt het publiek in Oekraïne over hebben staan opstoken. Het heeft een boel levens gekost, een boel geld gekost, een boel nieuwe schulden gecreëerd, een lading goud verdwenen, zelfs nu aanstaande oorlog met Rusland, maar er is nu dan ook wel voor overgave ondertekent!

Dus: Gefeliciteerd EU met uw nieuwe aanwinst! En uiteraard: Gefeliciteerd Van Rompuy!

En dan mogen we nu met z’n allen weer flink meer gaan bezuinigen, nivelleren en harmoniseren, want Oekraïne is natuurlijk wel failliet geraakt door al die spelletjes! De oligarchen in Oekraine hebben het land leeggeplunderd en hoge schulden gemaakte: de 11 miljard euro donatie van de EU en de 12 miljard euro donatie van de IMF mogen we nu dus met z’n allen gaan terug betalen. (Een leveraged buyout?) En de bonnetjes van de overige door de Europese Commissie gemaakt kosten voor de aanschaf van Oekraine zijn uiteraard ook nog niet betaald. Nederland moet zijn 150 miljoen euro daarvoor nog betalen.

Lees verder in het vorige bericht hierover: Gelukt, Oekraine is van ‘ons’ (4 juni)

Reacties zijn gesloten.