Niet EU-land Oekraïne krijgt gratis 1 miljard euro van EU

En de staatsgreep op de Oekraïne gaat immer door, de EU gooit nog wat kolen op het vuur, elf miljard kolen om precies te zijn:

BRUSSEL – De Europese Unie heeft ingestemd met directe financiële steun aan Oekraïne. De EU-ministers van Buitenlandse Zaken gaven maandag hun fiat om Oekraïne op korte termijn 1 miljard euro te lenen. Bovendien kan Oekraïne gaan profiteren van gunstigere douanetarieven.

De 1 miljard euro komt uit een totaalpakket van ruim 11 miljard …

Elf miljard, zo veel kost het kennelijk

Elf miljard! Elf duizend miljoen euro. En het land is geen eens een EU-land! En dat is waarschijnlijk nog maar het begin. De beloftes van VVD66er Guy Verhofstadt en VVD66er Hans van Baalen op dat plein in Kiev deden, en die effectief de koude oorlog met Rusland deden herleven, worden nu duidelijk ruim gerealiseerd.

Wat is het toch heerlijk om EU-politicus te zijn. Er is altijd geld genoeg voor je, je kan ongegeneerd zuurverdiend belastinggeld verbrassen in dodelijke landjepik spelletjes, een (burger/koude)oorlog doen ontploffen  – en je hoeft nergens verantwoording af te leggen!

Slechts elf miljard voor een oorlog met Rusland

Elf miljard euro gratis geld voor Oekraïners! En met Oekraïners bedoelen we uiteraard alleen de politici die daarmee gaan zorgen voor een burgeroorlog, zodat het land gaat opbreken in tweeën en ervoor gaan zorgen dat de koude oorlog met Rusland een nieuwe ronde in gaat. Die Amerikaanse huurling-militairen komen natuurlijk niet als er niet groot geld te verdienen is.

Het is uiteraard pas een echte (burger)oorlog als Blackwater/Academi/Xe-Services/Greystone betrokken is, en iemand moet hun salaris betalen. Wij betalen die huurlingen in Oekraïne nu dus, gewoon met ons belastinggeld. Waarom zou je nog valse vlag aanvallen overwegen als het ook zo kan!?

De oproep voor een Europees geïntegreerd EU-leger in 5, 4, 3…

Nou, gefeliciteerd EU, het landje pik met Oekraïne is weer een knap stukje fascistisch stoken tegen Rusland. En het werkt. Ik zie door dit EU-optreden een prachtige aanleiding in de nabije toekomst voor een oproep tot het vormen van een geïntegreerd EU-leger.

Kennelijk kost het 11 miljard euro om het EU-leger op poten te krijgen, een schijntje, zeker omdat u het zelf betaalt uit uw eigen portemonnee. (Dat zijn ongetwijfeld weer nieuwe bonnetjes die we gewoon ook moeten betalen.) Dit is uiteraard de aanpak die u herkent van de euro: de onmogelijk succesvolle euro werd met open ogen geïntroduceerd met als doel de Eurocrisis te creëren en daarmee de EU politiek en economisch te integreren – het wegnemen van inspraak van lidstaten, verkozen politici en burgers. Nu dus dit spel voor het Europees geïntegreerde leger.

“Come, Watson, come! The game is afoot.”

Reacties zijn gesloten.