EU-kritische Britse ambtenaar krijgt spreekverbod

De staat van de democratie in de EU. Wanneer je kritisch bent over de EU, krijg je een spreekverbod opgelegd…

Foreign Office diplomat banned from giving interviews after winning £80,000 economics prize for essay on how Britain could leave EU. After he picked up an £80,000 prize for an essay on how Britain could leave the European Union, Iain Mansfield was poised to become a new, intellectual voice in the media debate on the issue.

Mr Mansfield is a civil servant and his essay appears to have been rather too well-argued for his employer, the UK Government, which remains committed to staying within the EU. Having accepted the prize at a ceremony in Westminster on Tuesday evening, Mr Mansfield was told he was banned from giving media interviews.

Zo win je een grote prijs voor een geweldige essay, zo krijg je snoeihard een spreekverbod opgelegd. Oh, en zijn blog op internet moest hij ook sluiten.

De Democratie in de EU: EU Totalitair, wel zo gemakkelijk. Als u PvdA, D66, VVD, CDA stemt in de komende Europarlementsverkiezingen, dan steunt u dit soort gedrag.

Via: GeenStijl.

 

Reacties zijn gesloten.