Op weg naar de Europese Dwangarbeiders Unie

Gewoon-Nieuws.nl schrijft:

“Voor wie het wil zien zijn de voortekens overduidelijk aanwezig, maar zoals gewoonlijk wordt het weer op een manier gebracht zodat de werkende groep Nederlanders stil blijft en de groep die gepakt wordt is te klein en te zwak om iets te kunnen ondernemen. Verdeel en heers, zoals we dat kennen van de Haagse plucheplakkers.

Ik heb het over de ontwikkelingen in Nederland en Europa waar men nu volop bezig is de vruchten van de door henzelf gecreƫerde crisis te plukken. Ik realiseer me dat veel lezers van bovenstaande geen chocola kunnen maken, dus sta me toe dit toe te lichten.

Wat volgt is een interessante visie op Europa. De bekende pijlers van de Europese Unie komen aan bod: de klap in Zuid Europa die uiteraard moest komen gebaseerd op de euro-regels, de verarming door nivelleren met lage lonen landen en de verplichte arbeidsmigratie, hervorming van onze zekerheden als ‘bezuinigingsmaatregel’, verplichte tewerkstelling van uitkeringstrekkers, de eindeloze machtsoverdracht naar de EU om ‘ons te redden’ uit de juist daarvoor gecreĆ«erde crisis. De schrijver eindigt met:

Dit is geen toevallig ontstane crisis en ook zijn de banken niet alleen schuldig. Dit is een zorgvuldig opgezet plan en perfect uitgevoerd.

Helaas is het waar. De EU en de euro faalt niet, de EU en de euro functioneert nu precies zoals het is ontworpen. Ook Rutte 2 doet het niet slecht, nee, ik deel de mening van Rutte: Dit is inderdaad het beste kabinet sinds de tweede wereldoorlog.

Rutte maakt meer vooruitgang dan willekeurig welk voorgaand kabinet. Het houdt deskundig de economie laag, het kan daardoor kundig afbreken de zekerheden en verworvenheden opgebouwd na de tweede wereldoorlog, draagt kundig alle bevoegdheden van NL over aan de EU (daarvoor is een crisis nodig, anders lukt dat nooit), er is grote vooruitgang in de afluisterstaat en de afschaffing van privacy, etc, enzovoorts.

De huidige staat van Europa is geen falen van de politiek, dat is geen falen van Rutte, dat zijn grote successen. De huidige lichting politici maken ontzettend veel meters vooruitgang, dit is inderdaad in het verleden nooit voortvarender gegaan dan nu. Het probleem is alleen dat de belangen van dit soort politici niet onze belangen zijn, het tegendeel. Het probleem is dat hun plannen volledig nadelig zijn voor het welzijn van de gemiddelde burger.

Als je het eenmaal ziet, kan je het niet meer niet zien, dan is het ineens overduidelijk: De EU is geen ‘pretty picture’. Het artikel toont goed de werking van de EU, en die is niet al te positief voor Nederland.

Lees ook het originele artikel op de site van de schrijver.

Reacties zijn gesloten.