Britten, NSA en Israel luisterden ook Eurocommissarissen, EP, NAVO en Swift af

Au, het schandaal blijft met de dag lelijker worden. Niet alleen luisterde de Britse NSA (GCHQ) het Belgacom netwerk af, het gebruikte Belgacom (zonder medeweten) voor het afluisteren van vele andere organisaties, zoals het Europees Parlement, de Europese Commissie, NAVO en de grote Europese betalingsverwerker Swift.

En we weten inmiddels dat er petabytes aan data werd afgetapt per dag, één petabyte is ruim anderhalf miljoen CDs vol aan data. En daarvan dus meerdere petabytes per dag. Dat was uiteraard een winstgevende bezigheid van de GCHQ. Belgacom is zelfs nu nog besmet, en de spionagesoftware vecht ook actief terug tegen verwijdering! Ze kunnen de rotzooi van de GCHQ zelfs niet goed bestrijden!

En wat Engeland weet, dat weet uiteraard de liegende en bedriegende Amerikaanse NSA ook.

De NSA werkt samen met Israëlische inlichtingendienst: De Mossad

En wat de Amerikaanse NSA, dat weet ook de Israëlische NSA, de Mossad. Ja, de NSA deelt de ruwe data (ongefilterd, zonder voorselectie) met Israël. Juist, ook al die gedetailleerde persoonlijke profielen die de NSA opbouwt over onder andere u en mij, die liggen nu dus ook bij de Israëlische Mossad. En ook die jongens gebruiken deze informatie, zoals u weet, in vreemde spelletjes waar de gemiddelde burger van gruwt.

Het blijkt steeds weer één groot geïntegreerd inlichtingen-feest. Eén groot gedeeld netwerk met dezelfde belangen, dezelfde spelers, dezelfde bergen met beschikbaar geld, dezelfde lelijke motieven, dezelfde foute ingrepen, dezelfde foute handelingen, alles gericht hoofdzakelijk tegen de normale burger. U denkt: New World Order / NWO? Absoluut!

Een oorlogsdaad?

Maar als de Engelse (en dus Amerikaanse, en dus Israëlische) overheid de Belgische overheid en Belgische bedrijven infiltreren en afluisteren zonder hun medeweten en zonder hun toestemming, is dat dan niet gewoon een oorlogsdaad? Oorlog in Europa!? De Belgische overheid eist nu uiteraard toelichting over dit gedrag! And the plot thickens…

De lange, lelijke tentakels van de inlichtingendiensten zitten letterlijk overal tussen en overal omheen… Soms legaal, maar vooral vaak illegaal. De burger weet ondertussen één ding heel zeker:

Wereldwijde, totalitaire afluisterstaat: Mission Accomplished!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInEmail this to someone

Reacties zijn gesloten.