De leugens rond 9/11

Het is vandaag 11 september. U denkt dan 9/11. Ik wil er niet veel woorden aan vuil maken, daar zijn andere sites beter in. Ik wil het wel nog even onder de aandacht brengen. Overheden (of grote sturende fracties daarbinnen) willen absolute macht. En macht corrumpeert. In de machtswaanzin doen gestoorde mensen vreemde dingen. Nergens is dat meer duidelijk dan 9/11.

Zo ga je bijvoorbeeld je eigen volk bombarderen. Je eigen onschuldige mensen opofferen in je machtsspel, om daarmee de publieke opinie te kantelen in je voordeel. Hier komt de Amerikaanse overheid die letterlijk hun eigen volk aanvalt om een oorlog in het buitenland te rechtvaardigen en een totalitaire staat van beleg (de Patriot Act lag al klaar) in eigen land af te kondigen.

Het probleem is: het werkt. Zelfs nu nog geloven velen het totale onzin verhaal zoals verkondigd door de Amerikaanse overheid. WTC 7, de zeer gecontroleerde sloop van de torens, de missende wrakstukken bij het Pentagon, de ontploffingen voor de inslag, het tegenhouden van straaljagers voor het ingrijpen op ‘gekaapte’ vliegtuigen, de oefening aan de andere kant van het land, de gratis vrijgeleide van de familie Bin Laden uit de VS in het enige vliegtuig dat nog mocht vliegen, het volledig intact gevonden paspoort van een kaper in het tot fijn gruis ontplofte gebouw, de kort voor de aanval afgesloten extra verzekeringen, de voorkennis-reacties op de beurs nog voor de inslagen, de wens voor een ‘new Pearl Harbor’, de klaarliggende Patriot Act, het missende goud, de lijst is eindeloos.

Wat mij betreft was 9/11 het meest duidelijk aangrijpingspunt om ‘false flag’ aanvallen te gaan onderzoeken. Daardoor ben ik wakker geworden over de spelletjes die overheden, militaire bedrijven, grote industriĆ«len, olie-belangen en inlichtingendiensten echt spelen. De overheid heeft duidelijk niet het beste met je voor. Dit is echt niet alleen in Amerika, in Europa gebeurt dit net zo. Overheden, inlichtingendiensten en de grote industrie spelen onfrisse spelletjes met onze levens, en de reguliere media en de ‘onafhankelijke’ journalistiek gaan daarin volledig ondersteunend mee. Dat is de waarheid achter 9/11, en dat is vandaag 12 jaar later nog steeds actueel.

Reacties zijn gesloten.