95% crisishulp Spanje ging naar bankiers

Daar doen we het voor, beste lezer. Ons reddingsgeld voor Spanje ging voor 95% naar bankiers. We redden hiermee dus niet Spanje, niet de Spaanse burger, niet de Spaanse overheid, maar alleen de Spaanse Bankiers. Kunt u spellen: Parasiet?

De bankoverval van tegenwoordig: “Quick! Gimme the Cash!”

The Best Way to Rob a Bank, Is to Own One,
To Rob A Country, Own A Bank,
To Rule a Country, Own A Central Bank, en
To Rule the World, Own the Central Bank of Centrale Banks.

Vergeet niet, we betalen al deze ‘reddingen’ echt met ons eigen geld. In waardevermindering van de euro, belastingverhoging, lasten verzwaring. Door de lage rente die de ECB rekent voor hun geldcreatie, om dit soort ‘reddingen’ uberhaupt mogelijk te maken, krijgen we ook nog eens minder geld op onze spaarrekening, worden pensioenen minder waard, worden verzekeringen duurder, etc, etc.

En al die verdwijnende waarde? Die gaat dus naar de bankiers. De EU-dictatoren zijn groot fan van bankiers. De EU-dictatoren hebben verder duidelijk heel weinig met het volk.

Lang Leve de Bankiers!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInEmail this to someone

Reacties zijn gesloten.