Europese landen sloten luchtruim tegen NSA-klokkenluider Snowden!

Wat een heerlijk schandaal weer! Het blijkt dat de overheden van Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal zelfs de conventie van luchtvaartregels uit 1944 willen schenden om namens de VS Edward Snowden (de NSA klokkenluider) uit Europa te weren!

U kent Snowden als de klokkenluider die het grootschalige afluisteren van de NSA en andere inlichtingendiensten aan de kaak stelde middels artikels in het Engelse The Guardian. Snowden moest daarvoor uiteraard vluchten voor zijn leven, omdat hij in Amerika vermoedelijk vermoord zou worden voor zijn kennisdeling. Hij zit nu in Rusland.

Nu maken echter Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal het (namens de VS) nog eens extra bont, door een vliegtuig waarin de Boliviaanse president Evo Morales zat, geen toegang gegeven tot hun luchtruim. De vier Europese landen waren bang dat klokkenluider Edward Snowden, zich aan boord van het vliegtuig bevond dat opsteeg vanuit Moskou.

Uiteraard eisen diverse Zuid Amerikaanse landen (Argentinië, Brazilië en Uruguay) nu een formeel excuus voor dit gedrag van de genoemde Europese overheden! Ambassadeurs worden teruggeroepen, etc.

Onder de Plak

Je kan door dit gedrag van deze landen niet anders concluderen dat de EU dus voor de volledige 100% stevig onder de plak zit van het Amerikaanse Imperium! Nu is Amerika na de tweede wereldoorlog eigenaar geworden van het merendeel van het Europese (zelfs wereldwijde) goud, dus dat zou zeker niet vreemd zijn. Je ziet het alleen niet dagelijks zo duidelijk in het nieuws.

Maar: wat voor Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal geldt, geldt uiteraard even hard voor Nederland. We zitten immers opgesloten onder dezelfde dictatuur. Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal mogen dit uiteraard niet op eigen houtje meer beslissen, dit betreft dus vermoedelijk een EU-breed dictaat – Snowden komt daardoor dus ook zeker niet naar Nederland.

EU en VS bang of een PsyOps Spel?

Je kan concluderen dat bij zowel de VS als dus de EU het dun letterlijk door de broek loopt wat betreft nieuwe ontboezemingen van Edward Snowden. Als Europese landen namens de VS zo reageren op de mogelijkheid van een Snowden op een vliegtuig… Openheid Overheden = Goed. Verantwoording afleggen aan het volk voor verrichte duistere daden ook. Licht schijnen daar waar het licht liever niet geschenen mag worden – graag!

Of is het toch allemaal een opgezet Amerikaans PsyOps spelletje om naties tegen elkaar op te zetten om naar een WO3 te escaleren? We weten ondertussen hoe WO1 en WO2 zijn gestart en gefinancierd: met Amerikaans geld dus, ze financierden beide kanten. En we weten wie het meest heeft geprofiteerd van deze oorlogen: Amerika in goud voorraden – tot op de dag van vandaag ligt het merendeel van het Europese goud in Amerikaanse kluis – en de US Dollar is uiteraard na de oorlog ingesteld als wereldwijd verplichte handelsmunt. Dus is Snowden een opzet naar WO3 om de Amerikaanse economie weer vlot te trekken – net dus zoals tijdens de Grote Depressie van de jaren 30?

Oordeel zelf.

Via: PressEurop

Reacties zijn gesloten.