Nederland (AIVD) en Engeland krijgen ook info via Prism

And the plot thickens: Ook de Nederlandse geheime dienst AIVD krijgt informatie die afkomstig is van het Amerikaanse spionageprogramma Prism, dat naar verluidt werkt via backdoors bij onder meer Google, Microsoft en Facebook. Dat claimt dagblad De Telegraaf.

Leuke ontwikkeling die sociale media, niet?

Lees hier meer over het spionage programma van de Amerikaanse overheid over de privé gegevens van gebruikers van de bekende ‘gratis’ online diensten.

Het stelen van jouw privé-gegevens, het besodemieteren van burgers over het doel van hun ‘diensten’ en het bedonderen van burgers, op elk denkbaar niveau. Het is daarbij nu ook bevestigd, dat het ook in de macht ligt van de NSA, om DIRECT TOEGANG te verschaffen tot de mega-servers van deze bedrijven, om daar naar lieve lust en believen hun gang te gaan..! Langzaam maar zeker worden de contouren duidelijk van de infrastructuur van een mega-politiestaat.

Met de gevleugelde uitdrukking van George W Bush:

“Stop throwing the Constitution in my face, it’s just a goddamned piece of paper!”

Ook AIVD bespiedt internetter: „Er zijn nog een paar van die geheime progamma’s als Prism actief, ook in Nederland”, aldus een AIVD-agent.

En zo gaat dat dus in deze wereld, geen enkele privacy is toegestaan en de wetten zijn er om grondig en degelijk genegeerd te worden. Goed fatsoen bestaat niet.

Juist,tijd voor Alex Jones (opgenomen bij Bilderberg):

En tijd voor David Icke (ook bij de Bilderberg demonstratie):

Reacties zijn gesloten.