Nederland schenkt Griekenland ruim 3 miljard euro

En daar gaat weer 3 miljard euro. Die leningen van ex-minister van financiën Dhr de Jager aan bankiers in Griekenland, die leningen waarvan we zeker weten (‘Daar ga ik absoluut van uit’) dat we ze terug gaan krijgen, die leningen gaat de huidige minister van financiën Dijsselbloem dus nu gewoon kwijtschelden.

Die 3 miljard die prutserex-minister van financiën De Jager namens de Nederland bevolking met rente “uitleende” aan Griekenland, dat wordt dus een gift, of althans flinke delen van die ruim drie miljard.

Alstublieft corrupte Griekse bankier-elite, alstublief Goldman Sachs, hier is 3 miljard euro belastinggeld van de Nederlanders. Veel plezier ermee, oh, en nee hoor, u hoeft zich verder op geen enkele manier te verantwoorden over hoe u dit gebruikt!

Nou, dat zagen we gelukkig niet mijlenver aankomen, dat die lening afgeschreven moest gaan worden in een nieuwe ronde bail-out.

En dan hebben we het nog niet gehad over de vele miljarden euro’s die Griekenland zelf is gaan drukken onder de noemer Emergency Liquidity Assistance, Griekenland had eind 2012 al ruim 120 miljard euro nieuw geld gedrukt, dat zijn miljarden euro’s die ons Nederlands geld dus minder waard is worden. Ook een gift die de Nederlandse burger (geheel onvrijwillig) doet aan de Griekse bankiers.

Gelukkig vertelde Rutte ons zeer stellig (een van zijn vele leugens) dat er geen extra geld ging naar Griekenland als we op hem gingen stemmen, hij vertelde dit terwijl iedereen wist dat hij glashard stond te liegen.

Juist, liegende politici die gratis ons belastingsgeld met miljarden tegelijk uitdelen aan bankiers in Zuid Europa… Wat vreemd toch dat onze eigen economie naar de knoppen is gegaan, hoe zou dat toch komen? Misschien al die miljarden na miljarden die we verplicht moeten ophoesten in de spelletjes van het EU-regime (de Europese Commissie)? Een totalitaire dictatuur creëren kost immers wat geld, en dat is iets dat we nu zeker weten.

Maar moet Rutte (VVD) nu verantwoording afleggen? Moet ex-prutser Dhr Jan Kees de J. (CDA) eens verantwoording afleggen? Moet dhr Dijsselbloem (VVD) eens verantwoording afleggen, moet de VVD eens met het hoofd op het blok? Wel nee! Dit is de EU anno 2013. Liegen is normaal, corruptie hoort erbij, fraude wordt verwacht, en niemand is aansprakelijk.

Maar het wordt nog erger met Rutte en de VVD. Die 500 miljoen euro die Nederland extra moet betalen aan de Europese Commissie, gewoon omdat de EC zich niet aan een begroting wil houden, die doet Rutte even gemakkelijk af als volgt:

Hoe zeer wij ons ook, denk ik… de irritatie delen over dat maximaal half miljard, het zijn wel gewoon bonnetjes die betaald moeten worden.”

Rutte wil/moet nog even 500 miljoen euro Nederlands belastinggeld extra weggeven aan de EU, gewoon omdat de EU dat graag wil. En wat doet Rutte, hij legt zich er bij neer en  noemt het vervolgens ook gewoon bonnetjes die nog even betaald moeten worden….! Wanneer Rutte denkt dat dit “gewoon” is, dan is Rutte echt compleet de weg kwijt geraakt.

Ik wil Rutte graag een incompetente idioot noemen, maar daarvoor is hij te gewiekst. Dit is gewoon kwaad spel, dit is gedrag van iemand die zijn ziel verkocht heeft. Als minister president van het Nederlandse volk verdient deze man een -10 op een schaal van 0 tot 10. Als EU-vazal en eurocraat die de opdracht uitvoert Nederland te saboteren tijdens de staatsgreep door de EU, daarvoor verdient Rutte een tien met een griffel.

Lang Leve de Eindeloos Grijpende Politici en Bankiers, het vijverschuim van de samenleving.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInEmail this to someone

Reacties zijn gesloten.