Nederland geeft 1,5 miljard euro geld weg in toeslagenfraude

Onder druk van de EU moeten de grenzen open, en dat zijn ze! En masse komen nu o.a. Bulgaren en andere Oost-Europeanen naar Nederland om uitkeringen en toeslagen te claimen. Er wordt gratis geld uitgedeeld, wie wil dat niet?

De overheid (onder druk van de EU) heeft op deze manier al 1,5 miljard euro van *ons gemeenschappelijke zorgstelselgeld* weggegeven aan buitenlanders.

De fraude met toeslagen en uitkeringen door Bulgaren is slechts het topje van de ijsberg. Dat fraudebedrag loopt op tot ruim 1,5 miljard euro. “Het is niet zo dat als die Bulgaarse bendes worden aangepakt de fraude ophoudt. Ook Nederlanders plegen op grote schaal fraude

Het is een zero-sum game, dus wat de overheid gratis weggeeft in frauduleuze toeslagen aan buitenlanders, dat krijgt u niet – maar u betaalt er wel voor. Daar gaat ons gemeenschapsgeld.

“Zowel de medewerkers [van de belastingdienst] als wij [de vakbond Abvakabo FNV] hebben deze manier van fraude al veel eerder gesignaleerd”, aldus Mieke van Vliet. “We hebben er zelfs twee rapporten aan gewijd. Nu komt er een schandaal dat wordt uitgemeten in RTL Nieuws en Brandpunt, en Weekers schiet ineens in de actiemodus.

Weekers deed niets, deze fraude is namelijk geen fraude. Dit systeem werkt nu zo omdat dit namelijk expliciet de wens is van de EU. Alle Europeanen een gelijke behandeling in elk land. Dus als een Oost-Europese Europeaan zich hier inschrijft voor uitkeringen en toelagen, dan moeten we die toelages ook daadwerkelijk betalen.

Lang Leve Rutte I en II, en Lang Leve de dictatuur onder het EU-regime!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInEmail this to someone

Reacties zijn gesloten.