Animatie: The American Dream, de samenzwering van de Centrale Banken

De animatie die iedereen gezien moet hebben: De grootste samenzwering aller tijden, onthuld in deze geweldige animatiefilm: The  American Dream.

Eén van de meest belangrijke filmpjes die je ooit zal zien. Een korte, gemakkelijk te begrijpen animatie welke de grootste samenzwering ooit uit de doeken doet.

Via Youtube – Engelse ondertitels via de [=] knop.:

De AMERICAN DREAM is een 30 minuten durende animatiefilm die je laat zien hoe je bent opgelicht door de meest fundamentele elementen van onze regering. Ieder van ons streven naar de “American Dream”, en deze film laat zien waarom je droom steeds verder en verder weg raakt.

Weet u hoe uw geld wordt gecreëerd? Of hoe bankieren werkt? Waarom de huizenprijzen omhoog zijn geschoten en daarna induikten?

Wil je echt weten wat de Centrale Bank (Federal Reserve System) is en hoe het invloed heeft op je elke dag?

THE AMERICAN DREAM is een onderhoudende, maar keiharde blik op hoe de problemen die we vandaag hebben niets nieuws zijn, waarom leiders in onze geschiedenis ons regelmatig hebben gewaarschuwd, en waarom onze leiders vochten tegen het huidige type van financiële systeem dat we vandaag de dag in Amerika vandaag.

Je wordt uitgedaagd om een aantal zeer diepgewortelde en krachtige instellingen in dit land te onderzoeken, en hopelijk wordt je aangemoedigd om te helpen onze natie weer op de rails te krijgen.

Koop de hoge kwaliteit video van de website,
http://theamericandreamfilm.com/  (<- overigens een zeer interessante website)

De videomakers begrijpen dat de manier waarop het monetaire systeem werkt  erg verwarrend kan zijn om wat en hebben schitterend werk verricht in het uitleggen hoe het hele systeem is opgezet, om je voor altijd in de schulden te houden. Dit is niet wat de oorspronkelijke grondleggers van Amerika in gedachten hadden.

Dit is niet alleen een Amerikaans probleem. Het is dezelfde zwendel in bijna alle landen over de hele wereld. Zoals ook De Nederlandse Bank (DNB), de Europese Centrale Bank (de ECB is de macht achter de euro) of zoals in de film te zien is de centrale bank van Engeland: the Bank of England.

Gelieve de video makers te steunen door het kopen van de hoge kwaliteit video van hun website, of door het geven van een donatie.

Via: ConspiracyRealityTV

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInEmail this to someone

Reacties zijn gesloten.