Online offensief tegen kritiek op EU – Farage

Eerder gerapporteerd, het EU-regime gaat twee miljoen pond belastinggeld steken in hun online propaganda-offensief. Hun desinformatie campagne richt zich op kritische uitingen online, in de aanloop naar de verkiezingen van het EU parlement in 2014. Een reactie van Nigel Farage.

Er is besloten om ambtenaren te trainen om online te “corrigeren van misvattingen” over het EU-regime. Het EU-parlement gebruikt hiervoor gemeenschapsgeld. Het verspreiden van berichten op sociale media als Twitter en Facebook, en uiteraard reacties bij artikelen als deze. Desinformatie verspreiden tegen de burger op de kosten van de burger… Zucht.

EU Totalitair, wel zo gemakkelijk. Het EU-regime is niets beter dan een bananenrepubliek.

Interviewer: “The EU is scared indeed. But moral reprehension aside, is this even legal?
Farage: “The word legal and the words European Union don’t fit together. Nothing matters here. There are no rules.”

Nigel Farage: “There are no rules. What there is, here, is a fanatical political believe that we have to build a European structure, a European state, with its own army, its own police force, its own treasury, and to hell with what the peoples of europe think, we are gonna do it anyway. And that is what is driving this project. And of course they’ve got a flag, they’ve got an anthem, and they are fanatical, and what I believe the most dangerous people we’ve seen in Europa for 70 years…”

Er zijn geen regels. Wat er is, hier, is een fanatieke politieke overtuiging dat we een Europese structuur moeten hebben, een Europese staat, met z’n eigen leger, z’n eigen politie, z’n eigen schatkist, en schijt aan wat de mensen in Europa daarover denken, we doen het toch. Dat is de kracht achter dit project. En ze hebben hun eigen vlag, hun eigen volkdslied, en ze zijn fanatiek, en ze hebben de meest gevaarlijke mensen in Europa van de laatste 70 jaar…”

Nigel Farage is een EU parlementariƫr, en tegen het EU-regime.

[Embedded Youtube Filmpje]
Hier zou een youtube filmpje staan, maar dat mag niet meer van Buma/Stemra. Onlangs heeft Buma/Stemra verboden youtube filmpjes te plaatsen op websites. Een verbod, tenzij je 130 euro (voor websites zonder inkomsten) afdraagt aan Buma/Stemra. Dat geld zou vervolgens door Buma/Stemra tegen ons gebruikt worden, dus click zelf even door.
[Embedded Youtube Filmpje]

Via: GeenNieuws.com

Reacties zijn gesloten.