EU start offensief tegen kritiek (a 2 miljoen pond)

De EU gaat actie nemen tegen kritische uitingen over de EU. Het initiatief van Neelie Kroes heeft kennelijk niet snel genoeg resultaat, de EU trekt 2 miljoen pond uit om alle kritische uiting op het internet te monitoren en beinvloeden.

“Particular attention needs to be paid to the countries that have experienced a surge in Euroscepticism,” said a confidential document agreed last year. “Parliament’s institutional communicators must have the ability to monitor public conversation and sentiment on the ground and in real time, to understand ‘trending topics’ and have the capacity to react quickly, in a targeted and relevant manner”

Pas dus maar op voordat u iets kritisch zegt over de EU!  De Eurosceptici zijn gewaarschuwd.

“The current economic and financial crisis together with high rates of unemployment, particularly among young people, is resulting in diminished trust in European institutions by citizens… it is evident that the EU’s image is suffering,” the document said.

“In order to reverse the perception that ‘Europe is the problem’, we need to communicate that the answer to existing challenges… is ‘more Europe’ not ‘less Europe’.”

“Meer Europa” als oplossing voor alle problemen die gecreerd worden door de EU!

Paul Nuttall, UKIP’s deputy leader, has attacked the proposals, which he said, violate the neutrality of the EU civil service by turning officials into a “troll patrol”, stalking the internet to make unwanted and provocative political contributions in social media debates. “Spending over a million pounds for EU public servants to become Twitter trolls in office hours is wasteful and truly ridiculous,” he said.

De berichtjes op Twitter over hoe geweldig de EUSSR welniet is, dat zijn dure berichtjes. Voor twee miljoen en driehonderd duizend euro kan je heel wat twitteren!

Laat de propaganda en desinformatie campagne starten! U begrijpt, uw belastinggeld is weer goed besteed.

Via: Geenstijl.nl

Reacties zijn gesloten.