Probleem Reactie Oplossing

De titel van dit bericht is uw gids om de politieke werkelijkheid te ontcijferen. Probleem creeeren, reactie van het volk afwachten, je eigenlijke wens als oplossing opleggen. In meer detail in het vervolg.

Men wil een geïntegreerd politiek en economisch Europa, zonder inspraak van ons lastige burgers – en doet er alles aan dit te verwezenlijken. Een banken crisis creëren? Geen probleem. Landen (als Griekenland) onder de voet lopen? Geen probleem. Macht en zeggenschap uit de handen nemen van parlementen? Geen probleem. Een oorlogje starten? Zelfs dat is geen probleem gebleken.

Hoe werkt dit systeem? Hier is de uitleg met een mooi voorbeeld.

The Emperor (Diocletian) needed a crisis to put the purge (zuivering) of the Christians into overdrive. This was accomplished when he had his guards set fire to his own palace in Nicomedia on two different occasions at the end of February, 303 AD. The Christians were immediately blamed, and a crushing set of edicts then followed.

U herkent mogelijk de opbouw naar de tweede wereldoorlog?

De fastfood / snack-size uitleg? Hier is een politicus die (in opdracht van de pharma-industrie/lobby) nu pleisters wil verkopen aan het volk. Hoe gaat hij te werk?

Lang Leve de Politiek, en
Lang Leve Probleem-Reactie-Oplossing!

Reacties zijn gesloten.